Vonktoernooi 2019

Dit jaar zal Volleybalvereniging Vonk Coevorden voor de 35e keer het jaarlijkse “A. Vonk” volleybaltoernooi organiseren voor bedrijven, instellingen, buurten en vrienden. Dit toernooi zal worden gehouden op vrijdagavond 21 juni 2019. Aanvang 18.00 uur op sportpark “Klinkenvlier” aan de Europaweg te Coevorden.

Er kan worden ingeschreven met dames-, heren- en gemengde teams. Ieder team moet voor een scheidsrechter (iemand die een recreatie partijtje kan ‘fluiten’) en een teller zorgen. Voor de finalewedstrijden zal de organisatie voor scheidsrechters zorgen. De finale zal eveneens buiten, op een verlicht veld, worden gespeeld. Er zal ook dit jaar weer bij de dames-, heren- en gemengde teams worden gevolleybald om de bekende “A. Vonk”-wisselbeker, beschikbaar gesteld door:

Volleybal Vereniging Vonk Coevorden

Daarnaast stellen wij per categorie drie geldprijzen ter beschikking:
1e prijs € 75,00
2e prijs € 60,00
3e prijs € 40,00

Wij verzoeken u zo spoedig mogelijk door middel van dit online formulier het aantal deelnemende teams op te geven. Bij over inschrijving hanteren wij de volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen/ betalingen. Wij verzoeken u het inschrijfgeld a € 35,00 per team over te maken aan:

Toernooicommissie Volleybalvereniging Vonk Coevorden
Bankrekeningnummer: NL22 RABO 011 02 99 329
Onder vermelding van: deelname A. Vonktoernooi

Wilt u tevens duidelijk de naam van uw bedrijf, buurt of instelling vermelden?!?!?!

Bij regen zal het toernooi worden afgelast. De inschrijfgelden kunnen bij een eventuele afgelasting in verband met de door ons gemaakte kosten niet worden teruggestort.

UITERSTE TERMIJN VAN INZENDING: 15 mei 2019 (VOL is VOL)

Download programmaboekje 2019

Uitslagen 2018

Dames

 1. Jolpo & Tippo Entertainment
 2. Adjamba
 3. Kapsalon Conny
 4. SBV

Heren

 1. Familie van Dijk
 2. GTV
 3. Cafe de Oale Jan
 4. Feyen BV

Gemengd

 1. Vlug en Lenig
 2. de Benjamins
 3. Sluyters Sport
 4. Vriend Duurzaam BV