Vonktoernooi 2023

Dit jaar zal Volleybalvereniging Vonk Coevorden voor de 37e keer het jaarlijkse “A. Vonk” volleybaltoernooi organiseren voor bedrijven, instellingen, buurten en vrienden. Dit toernooi zal worden gehouden op vrijdagavond 16 juni 2023. Aanvang 18.00 uur op sportpark “Klinkenvlier” aan de Europaweg te Coevorden.

Er kan worden ingeschreven met dames-, heren- en gemengde teams. Ieder team moet voor een scheidsrechter (iemand die een recreatie partijtje kan ‘fluiten’) en een teller zorgen. Voor de finalewedstrijden zal de organisatie voor scheidsrechters zorgen. De finale zal eveneens buiten, op een verlicht veld, worden gespeeld. Er zal ook dit jaar weer bij de dames-, heren- en gemengde teams worden gevolleybald om de eer en geldprijzen, beschikbaar gesteld door:

Volleybal Vereniging Vonk Coevorden

De geldprijzen per categorie zijn:
1e prijs € 80,00
2e prijs € 60,00
3e prijs € 40,00

Wij verzoeken u zo spoedig mogelijk door middel van dit online formulier het aantal deelnemende teams op te geven. Bij over inschrijving hanteren wij de volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen/ betalingen. Wij verzoeken u het inschrijfgeld a € 35,00 per team over te maken aan:

Toernooicommissie Volleybalvereniging Vonk Coevorden
Bankrekeningnummer: NL22 RABO 011 02 99 329
Onder vermelding van: deelname A. Vonktoernooi

Wilt u tevens duidelijk de naam van uw bedrijf, buurt of instelling vermelden?!?!?! Uw inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld voldaan is.

Bij regen of andere onvoorziene omstandigheden zal het toernooi worden afgelast. De inschrijfgelden kunnen bij een eventuele afgelasting in verband met de door ons gemaakte kosten niet worden teruggestort.

Met vriendelijke groeten,
Dick Kremer

UITERSTE TERMIJN VAN INZENDING: 15 mei 2023 (VOL is VOL)

Uitslagen 2022

Dames

 1. De Flamingo's
 2. Adjamba
 3. Vancouver
 4. CSVC

Heren

 1. Bruut of uut
 2. GTV Emmen 2
 3. GTV Emmen 1
 4. Forbo Novilon B.V.

Gemengd

 1. Wemeijer
 2. WD Prefab
 3. Vlug en Lenig
 4. The Daltons mix Team