Vertrouwenspersoon

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Ik ben Annabeth Soppe, 27 jaar en woon in Coevorden. De meeste leden kennen mij waarschijnlijk wel, want ondertussen volleybal ik zelf alweer 16 jaar bij Vonk. De afgelopen vijf jaar heb ik mij ingezet als jeugdcoördinator voor de vereniging, en vanaf dit seizoen zal ik mij inzetten als Vertrouwenspersoon (VP) voor Vonk.

Vanuit mijn studieachtergrond en werkervaringen past de rol als VP goed bij mij. Ik ben pedagoog en werk op dit moment binnen verschillende functies, ambulant of op een woongroep, voornamelijk met jongeren/jong volwassenen met meervoudige problematiek (psychiatrie, gedrags- en/of verslavingsproblematiek, LVB en autisme).

Rol van de vertrouwenspersoon
De Vertrouwenspersoon (VP) is binnen de vereniging het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten.

Mocht het nu zo zijn dat er dingen zijn die betrekking hebben op jezelf of op een ander waarbij er sprake is van gevaar omdat het welzijn of de veiligheid in gedrang komt, bijvoorbeeld door seksuele intimidatie of pesten, dan kun je bij mij terecht. Samen gaan we dan kijken naar een oplossing. Wat voor jou van belang is om te weten is dat ik niet naar buiten zal treden met jouw informatie zonder jouw toestemming! De vertrouwelijkheid wordt alleen doorbroken als ik als VP op grond van de wet verplicht ben om de vertrouwelijkheid te doorbreken.

Je kan contact met mij opnemen via het contactformulier of door een mail te sturen naar:

vertrouwenspersoon@volleybalvonk.nl.

Ik zal hier dan z.s.m. op reageren en dan kunnen we altijd een fysieke of telefonische afspraak maken.