Schoolvolleybal toernooi

Jaarlijks organiseert Volleybalvereniging Vonk het Schoolvolleybal toernooi voor alle basisscholen in Coevorden. Vanwege Corona hebben we het toernooi nu al 2 keer moeten annuleren, maar we hopen dat het volgend jaar wel door kan gaan. Natuurlijk wel volgens de dan geldende maatregelen van het RIVM.

Volleybalvereniging Vonk/Coevorden organiseert op vrijdagmiddag 8 april 2021 (van 15:00 tot 19:00 uur) voor de zevende keer het Schoolvolleybal toernooi voor basisscholen. Elke school mag één of twee teams inschrijven. Als alle aanmeldingen ontvangen zijn wordt een programmaboekje opgesteld die een week van tevoren per e-mail naar de scholen gestuurd zal worden.

Aanmelden

Vul snel het formulier in!

klik hier

Vragen

Vragen en/of opmerkingen

laat het ons weten

Winnaars

2019: Parkschool
2018: St. Willibrordusschool
2017: St. Willibrordusschool
2016: Parkschool
2015: St. Willibrordusschool
2014: Buitenvreeschool

Schoolvolleybal (voorheen School Moves Volley) is eigenlijk het Cool Moves Volley toernooi voor basisscholen (groep 8). Je speelt eerst met je school tegen scholen uit je eigen stad of dorp om het lokale kampioenschap. De winnaar zal worden aangemeld voor het regionaal kampioenschap Schoolvolleybal. Wordt je het beste Schoolvolleybal-team van de regio, dan mag je met je schoolteam gaan volleyballen om het Nederlands kampioenschap. Supervet als je met je groep kampioen van Nederland wordt toch?! Vraag je meester of juf dus om mee te doen aan Schoolvolleybal toernooi.

Aanmelden

Vul het onderstaande formulier in om jullie school aan te melden voor het Schoolvolleybal toernooi!

  Naam school (verplicht)

  Naam contactpersoon (verplicht)

  E-mailadres contactpersoon (verplicht)

  Aantal teams (verplicht)

  Eventuele opmerkingen

  Vragen

  Heb je vragen, vul dan het onderstaande formulier even in. We zullen z.s.m. reageren.

   Naam (verplicht)

   E-mailadres (verplicht)

   Vragen en/of opmerkingen (verplicht)