Arbitrage

De scheidsrechter contactpersoon binnen Vonk is:

Rolf van der Veen / Marianne Bakker

De verenigingsexperts binnen Vonk zijn:

Marco de Olde (Heren 1)
Renate Plaggenborg (Dames 3)
Rolf van der Veen (Heren 1)

Fluit je voor het eerst? Dat kan spannend zijn! Wil je graag dat een verenigingsexpert je komt ondersteunen? Dat kan! Neem dan contact op met één van de bovenstaande verenigingsexperts.

Van de jeugd- en senioren leden willen wij graag dat iedereen op de hoogte is van de spelregels van het volleybal. Om te laten zien dat je de spelregels onder de knie hebt kan je een spelregelbewijs halen op Volleybalmasterz. Op deze website kan je eerst oefenen, en als je denkt genoeg te weten kan je het spelregelbewijs halen. Een mooie bijkomstigheid is dat als jij je spelregelbewijs hebt gehaald, je gelijk de licentie hebt om volleybalwedstrijden in de 3e en 4e klasse te fluiten.

Ieder volleybalseizoen streven wij verenigingsexperts ernaar om tweemaal een bijkomst voor beginnende en gevorderde scheidsrechters te organiseren. Tijdens deze bijeenkomst willen wij beginnende scheidsrechters klaarstomen voor het fluiten van wedstrijden in de 1e en tweede klasse, en gevorderde scheidsrechters informeren over de nieuwe spelregels en vraagstukken/spelsituaties behandelen die tijdens een volleybalseizoen zijn voorgekomen. Zo willen er voor zorgen dat wij als volleybalvereniging altijd voldoende en goed opgeleide scheidsrechters hebben.

Wij hebben ook de meest recente handleiding voor arbitrage als download op onze site gezet. Hier kan je alle informatie vinden m.b.t. de spelregels en waar je op moet letten als scheidsrechter. De handleiding is hier te downloaden.