COVID-19

Hallo Allemaal,

Op de meest recente persconferentie heeft de overheid versoepelingen aangekondigd. Dat wil zeggen! De competitie gaat weer beginnen!

ALGEMENE REGELS

  • heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • Was regelmatig je handen;
  • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst;
  • Kortom gebruik je gezonde verstand;

Alle maatregelen zijn terug te lezen in het ‘Protocol en FAQ indoor volleybal‘ van de Nevobo, en het geupdate ‘Protocol verantwoord sporten’ van het NOCNSF.

KANTINE

De kantine is niet in ons beheer. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor het beleid wat zij voeren m.b.t. de Coronamaatregelen. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met de Swaneburg (https://www.deswaneburg.nl/contact/) of de beheerder van de kantine.

Tot slot

Meer informatie over het Coronavirus kan je vinden op de volgende locaties:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2022/01/25/er-mag-weer-echt-gevolleybald-worden

https://nocnsf.nl/sportprotocol

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

(Dit is een levend protocol en is aan verandering onderhevig. Hou dit protocol nauwlettend in de gaten en raadpleeg het protocol voordat je naar de Drostenhal afreist! In de Drostenhal kunnen aanvullende maatregelen worden getroffen om de richtlijnen van de overheid na te leven.)