Schoolvolleybal toernooi 2019

Dit jaar deden er vier basisscholen uit Coevorden mee met in het totaal 8 teams. Net als vorig jaar werden er door elk team eerst 3 wedstrijden gespeeld in 2 poules van 4 teams. Tot slot werden na de pauze de finalewedstrijden gespeeld. De nummers 4 van beide poules tegen elkaar, de nummers 3 van beide poules tegen elkaar, enz. Elk team speelde zodoende 4 wedstrijden.

Onder aanmoediging van het toegestroomde publiek streden de teams om een plek in de regionale kampioenschappen. Winnaar van het schoolvolleybal toernooi 2019 werd uiteindelijk Parkschool 1 en op de 2e plaats eindigde Parkschool 2 en 3e werd de Buitenvreeschool.

Parkschool 1 heeft zich zodoende geplaatst voor het regionale kampioenschap op woensdag 15 mei in Assen. We wensen ze daar veel plezier en succes toe!

We kijken terug op een succesvol toernooi en danken nogmaals de vele vrijwilligers van Vonk voor hun inzet.

Eindstand:

  1. Parkschool 1
  2. Parkschool 2
  3. Buitenvree
  4. Willibrordus 2
  5. Willibrordus 3
  6. Willibrordus 1
  7. Dr. Picardt 1
  8. Dr. Picardt 2