Hoofd- en subhoofdsponsor voor Vonk!

Volleybalvereniging VONK uit Coevorden is erin geslaagd een nieuwe hoofd- en subhoofdsponsor aan zich te binden. De bedrijven iBeheer ICT en Groothandelscentrum Feyen BV met haar koffielabel ’1899 koffie’ hebben zich voor de aankomende vijf jaar verbonden met de vereniging.

Hoofdsponsor I-Beheer ICT, opgericht in 1997 is een innovatieve en dynamische onderneming met vestigingen in Coevorden, Emmen en Zwolle. Met een team van circa 20 enthousiaste en gecertificeerde medewerkers wordt de kantoorautomatisering van bedrijven door heel Nederland gefaciliteerd. iBeheer heeft zijn eigen datacenter wat het bedrijf uniek maakt in Nederland. Daarnaast werken ze volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001/ 27001.

Subhoofdsponsor Groothandelscentrum Feyen BV levert met ‘1899 koffie’ koffie van goede kwaliteit, door één van Europa‘s beste koffiebranders met voortdurend aandacht voor de allerbeste kwaliteit en smaak. 1899 koffie gaat altijd samen met goede koffiemachines, bekers, suikersticks, creamersticks, thee en nog veel meer!

iBeheer en 1899 koffie zijn vanaf seizoen 2018/2019 trotse hoofd- en sub-sponsor van volleybalvereniging Vonk. De vereniging, iBeheer en 1899 koffie delen waarden als integriteit, doorzettingsvermogen, samenwerking, verantwoordelijkheid en passie. Kijk voor meer informatie over iBeheer op www.i-Beheer.nl en voor meer informatie over 1899 koffie op www.1899.nl

De afgelopen jaren heeft volleybalvereniging Vonk geen hoofdsponsor gehad. Deze sponsoren geven de vereniging een nieuwe impuls om de goede basis te verstevigen voor een duurzame en sportieve toekomst.

I-Beheer