Kerststollen actie 2017!

Beste Leden,

Wegens groot succes en de goede reacties van vorig jaar hebben wij  wederom besloten om een kerststollen actie op te zetten.

Oftewel: een lekkere actie voor de clubkas! Wederom hebben wij als bestuur jullie hulp en inzet hard nodig en hopen dat jullie ons hierin willen bijstaan.

Ook dit jaar zorgt Vonk er samen met Coop Compact Oldengarm voor dat het deze kerst niet ontbreekt aan een lekkere en luxe kerststol op de kersttafel. De stollen zijn van uitstekende kwaliteit en kosten slechts € 5,00.

De intekenlijst ontvangen jullie via de e-mail, is te vinden op het prikbord in de hal of te verkijgen bij jouw trainer mocht je niet in de gelegenheid zijn om het formulier te printen. Daarnaast is de lijst onderaan de pagina te downloaden.

Het is de bedoeling dat jullie de kerststollen verkopen aan familie/vrienden/buren en misschien wel collega’s. Iedereen lust wel een lekkere kerststol en vindt het vast leuk om daar tegelijkertijd Vonk mee te steunen.

De intekenlijsten moeten uiterlijk donderdag 14 december bij de trainers worden ingeleverd en vervolgens daaropvolgend weer z.s.m. bij het bestuur. Spreek je (trainers) een van ons niet meer, dan kunnen de intekenlijsten  gebundeld en voorzien van teamnaam ook worden ingeleverd bij  Grietus Regtop, de kantinebeheerder van de Drostenhal. Op deze manier weten wij hoeveel kerststollen er klaar moeten liggen en wie wanneer de kerststollen komen ophalen. Iedereen krijgt de intekenlijst natuurlijk weer terug bij het afhalen van de stollen zodat jullie precies weten aan wie jullie een kerststol hebben verkocht. De stollen dienen door jullie (spelers/speelsters) zelf te worden opgehaald én betaald in de kantine van de Drostenhal. Op de intekenlijst moet worden aangegeven op welke dag  de stollen worden opgehaald. Er kan gekozen worden uit maandag 18, dinsdag 19 of donderdag 21 december. Alle drie de avonden is het bestuur er tussen 19.00 en 20.30 uur.

Om deze actie de laten slagen gaan we ervan uit dat ieder lid minimaal 2 stollen verkoopt maar we hopen natuurlijk op meer!! We verwachten dat jullie de kerststollen uiterlijk zaterdag 23 december langs brengen bij de mensen aan wie jullie er een verkocht hebben.

Hebben jullie nog vragen, suggesties of opmerkingen aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Alvast hartelijk dank voor jullie hulp!!

Vriendelijke groet,

Het bestuur.

Intekenlijst kerststollen 2017