VONK B1 tegen De Bevers B1

De meiden van B1 mochten spelen tegen De Bevers die afgelopen zaterdag nog een maatje te groot waren:

Bij het inslaan kon je al zien dat de meiden van de Bevers leuk konden slaan.  Zouden ze dit in de wedstrijd ook doen?

Ja, dat deden de Bevers. De meiden van de Bevers waren een goede ploeg en vandaag gewoon beter dan de VONK meiden. Wij hadden niets in te brengen. De Bevers wisten alle vier de sets met redelijk gemak te winnen. Wij  maakten veel opslagfouten, maar ook veel aanvalsfouten.

Voordeel is dat je in zo’n wedstrijd kan experimenteren met de opstellingen etc.

De meiden hebben afgelopen week het 5-1 systeem geoefend en zaterdag dus in de praktijk gebracht. Op zich niet veel anders dan het 2-4 systeem, echter in de pass opstelling is het drie opstellingen anders. Dit is nog niet naar volledige tevredenheid uitgevoerd, maar we konden wel mooi oefenen!

Volgende week zijn we vrij, 31 oktober mogen we thuis om 12:00 uur aantreden tegen Bolsward!