Trainingsweekend Dames 1 én 2

Dames 1 en dames 2 zijn afgelopen weekend op trainingsweekend geweest naar Schoonoord.

TrainingsweekendDe vrijdagavond begon met een puzzeltocht in het donker door het bos… De volgende morgen werd er gevolleybald in de sporthal in Schoonoord: eerst een fanatieke training, daarna zeker een net zo fanatiek twee tegen twee toernooi. ‘s Middags stond een fotoshoot en een achtkamp op het programma. In de achtkamp kwamen verschillende spelletjes aan de orde: zoals sinaasappel eten, zaklopen of het dobbelspel met chips. Het leverde mooie fotomomenten met lachwekkende situaties op.

’s Avonds konden de dames hun creatieve kunsten tonen in het maken van een schilderij met kleurige dieren, met aansluitend een leuke bonte avond. Helaas konden de dames op zondagmorgen NIET uitslapen, want een looptraining bij de Kibbelkoele stond op het programma. Deze looptraining was de afsluiting van een leuk gezellig weekend. Wie weet volgend jaar weer!