Mini van de week: Tirsa

De mini van deze week bij Dames 1 is Tirsa (11 jaar)! Tirsa heeft het volgende korte en leuke verhaaltje helemaal zelf geschreven.

Tirsa mini van de week

Mini van de week: Tirsa!

Ik vind mini van de week heel leuk. Ik zit er ongeveer anderhalf jaar op. Het is een leuk en aardig team. Ze hebben een leuke training. Ze moedigen elkaar goed aan. Ze spelen heel goed met elkaar en ik weet nu ook iets nieuws dat ze hier met zen zessen in 1 team zitten, en ik met vier. EN hier duurt het tot 14-10 volgens mij. Het is maximaal 2 uur en volgens mij zijn het moeilijke ballen voor mij. Ik vind volleybal best moeilijk, maar hier is het moeilijker want heel veel dingen snap ik niet. Dus dan is het best moeilijk. Ze hebben een heel groot veld en de opslag gaat goed. Ze hebben ook andere kniebeschermers dan mij. Hun hebben ook pauzes en wij niet. Maar hun wisselen maar een paar keer en tijdens de wedstrijd hebben ze 3 wedstrijden. Het was een best moeilijke wedstrijd zag ik zij zijn ook heel goed: veel beter dan mij en ik heb best veel geleerd want heel veel dingen wist ik niet. De scheids mag ook bepalen wanneer ze pauze hebben en ze steunen elkaar ook goed. Het lijkt mij een leuk team. Dit was mijn verhaal.